top of page

Registering av Beta Bruker til Bikeloop.

Endelig! Den 3. juni åpnet vi forhåndsregistreringen for beta brukere i Bikeloop og vil fremover fortløpende, starte innrullering av utvalgte Beta brukere for verdens tryggeste sykkelparkering.

Som Beta bruker vil du etter hvert få tilgang til en APP som gjør at du kan starte å bruke Bikeloop til å parkere sykkelen din trygt på Kadettangen.

Siden Bikeloop er et nytt produkt er vi nødt til å legge opp til en litt mer omstendelig prosess for on-boarding. Vi må sikre oss at de vi slipper inn er over 18 år og har satt seg inn i våre betingelser og aksepterer disse. Bikeloop forbeholder seg retten til å avgjøre hvem, hvor mange og når vi slipper inn de første brukerne og vi ber alle være litt tålmodige.

Hva skjer nå etter du har registret deg?

Etter registering vil du motta en e-post med nærmere instruksjoner. For å kunne bli en beta bruker må du være villig til å svare på noen spørsmål før og etter beta programmet. Hvis du svarer på spørsmålene vil du automatisk bli med i trekningen av en EL-sykkel til en verdi på 33.000, -

Trekningen av den heldige vinneren vil skje i slutten av juni og den heldige vinneren vil bli kontaktet.

Når kan jeg begynne å ta i bruk Bikeloop?

Du vil bli kontaktet når du har blitt plukket ut som beta bruker og få tilgang til å akseptere betingelser og laste ned appen. Når appen er lastet ned vil du få tilgang til å bruke Bikeloop. I første omgang vil vi slippe inn et mindre antall med brukere og vil gradvis åpne for nye brukere i løpet av sommeren. Vi kan dessverre ikke garantere at du kommer med i de første gruppene, så vi ber om litt tålmodighet

2_edited_edited.jpg
bottom of page