top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

 • Hvordan kan jeg bestille plass i en Bikeloop hub ?
  Når du starter opp Bikeloop App'en vil du se et kart hvor tilgjengelige Bikeloop hubs er tegnet inn. Trykk på en Bikeloop for å book'e en plass. Plasse holdes av til deg i 1 time.
 • Jeg har glemt å trykke "lukk døren" etter en uthenting av sykkel. Hva gjør jeg ?
  Hvis du ikke har trykket "lukke døren" etter en uthenting av sykkelen, forsetter parkeringen. Dette siden vi ikke vet om du virkelig har tatt med deg sykkelen. For å avslutte parkeringen og unngår ytterligere parkeringsutgifter, kontakt Bikeloop, så fikser vi det.
 • Jeg tror kanskje jeg har mistet eller glemt igjen noe i Bikeloop'en da jeg parkerte der sist.
  OK. Det kan skje. Vi vet hvilken boks du har stått i. Kontakt oss, så tar vi en titt for deg.
 • Kan jeg dele brukeren min eller få andre til å hente sykkelen min ?
  Brukeren din er personlig. Vi tillater (per idag) ikke deling av parkeringen. Men følg med, vi utvikler stadig tjenesten med ny funksjonalitet.
 • Hvor mange sykler kan jeg sette inn i Bikeloop'en ?
  Hold an. Vi har lagd boksene slik at de skal ta en og kun en sykkel. Vennligst ikke prøv å stue mange sykler inn i en boks for å spare penger og tid. Du kan da bli holdt ansvarlig for eventuelle ødeleggelser som følge av dette.
 • Hvordan blir jeg egentlig test (beta) bruker ?
  Sommeren 2023 velger vi ut et begrenset antall brukere som får teste Bikeloop'en. Erfaringen vi får fra dette tar vi med oss og forbedrer tjensten før vi åpner den for alle. Send oss en email eller gå inn på siden vår og registerer deg som beta bruker !
bottom of page